In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

HPL met fineer

Producten 1-24 van 37

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
HPL met fineer Shinnoki Chocolate Oak kastenHPL met fineer Shinnoki Chocolate Oak kasten

HPL met fineer

HPL met fineer (ook wel Decolam genoemd) is een soort HPL. Decolam heeft een HPL als basis waar een fineerlaag op wordt geperst. Vervolgens wordt het voorzien van een laklaag. HPL met fineer is flexibel genoeg om op licht gebogen oppervlakken te verlijmen. Voor HPL met fineer kun je kiezen uit diverse houtsoorten met verschillende uitstralingen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende houtsoorten, voegtechnieken, snijwijzen en kwaliteiten. Door de vele mogelijkheden is het HPL met fineer helemaal naar jouw wens te maken.

 

Veelgebruikte toepassingen van HPL met fineer

Enkele veelgebruikte toepassingen van HPL met fineer zijn:

  • Meubels
  • Balies

 

Unieke eigenschappen van HPL met fineer

HPL met fineer is flexibel genoeg om op licht gebogen oppervlakken te verlijmen. Door de verschillende houtsoorten, snijwijzen, voegtechnieken en kwaliteiten is gefineerd laminaat altijd uniek en volledig naar wens te realiseren.

 

HPL met fineer Shinnoki Dusk Frake

 

HPL met fineer van diverse topmerken

In de collectie van Shinnoki vindt je HPL met fineer in 16 decoren. Dit HPL met fineer is al gebeitst en gelakt.

 

Bestel HPL met fineer eenvoudig online

Heb je HPL met fineer nodig voor je project? Dan kun je uitstekend in de webshop van Leeuwerik terecht. Kies de uitstraling die je wenst en plaats je bestelling eenvoudig online. Wil je vooraf graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van fineer? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.