Akoestisch vilt plaat

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Akoestisch vilt plaat

Met een akoestische vilt plaat uit het decoratieve assortiment van Leeuwerik maak je een duurzame keuze. Acofelt is de viltcollectie uit het assortiment van Leeuwerik. Acofelt is gerecycled akoestisch vilt en het meest duurzame PET-vilt op de markt. Deze akoestische vilt plaat is voor een groot deel gemaakt van polyestervezels, wat grotendeels uit gerecyclede PET zoals flessen, jassen en maaltijdverpakkingen bestaat. Het is zeer milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en het bevat geen chemische componenten. Deze akoestische vilt plaat is bovendien temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en heeft een brandklasse B (EN 13501-1). Met de Premium lijn van Acofelt heb je de keuze uit 11 kleuren die allemaal in Europa worden geproduceerd. Met dit vilt kun je akoestische plafondplaten, geluiddempende scheidingswanden en akoestische wandpanelen realiseren. Deze platen zijn volledig naar wens te maken met opties zoals (contour) snijden en digitale bedrukkingen.

 

Veelgebruikte toepassingen van een akoestische vilt plaat

Enkele veelgebruikte toepassingen van een akoestische vilt plaat zijn:

  • Wandafwerking
  • Akoestische elementen
  • Plafonddecoratie
  • Scheidingspanelen
     

Unieke eigenschappen van een akoestisch vilt plaat

Een akoestische vilt plaat staat bekend om de uitstekende akoestische eigenschappen. Deze vilt plaat is 100% recyclebaar, bevat geen chemische componenten en is dus zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is een akoestische vilt plaat makkelijk te verwerken, temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en bestand tegen rot, schimmel en mijt.

 
Topmerk in een akoestische vilt plaat

In het assortiment van Leeuwerik vind je een akoestische viltplaat van het topmerk Acofelt. Met de Premium lijn van Acofelt heb je de keuze uit 11 kleuren die allemaal in Europa geproduceerd worden. Met Acofelt kies je voor duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en stijlvol.

 

Bestel een akoestische vilt plaat online

Online plaats je eenvoudig je bestelling voor een akoestische vilt plaat. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.