Berken vliegtuigtriplex

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vliegtuigtriplex

Berken vliegtuigtriplex is opgebouwd uit zeer dunne lagen van 0.5 mm dik, wat resulteert in een dikte van 1.5 mm. Het is erg sterk en buigzaam. Zoals de naam al zegt, werd vliegtuigtriplex vaak gebruikt voor de rompen van echte vliegtuigen. Tegenwoordig gebeurt dat nog steeds, maar wordt het veelal toegepast in de modelbouw en voor meubels. Het oppervlak van vliegtuigtriplex is aan beide zijden egaal en gesloten. Dit maakt vliegtuigtriplex ook geschikt voor bedrukking.

 

Veelgebruikte toepassingen voor vliegtuigtriplex

Vliegtuigtriplex wordt veel gebruikt in de modelbouw. Het dunne, buigzame en sterke materiaal is ook erg geschikt voor miniaturen, maquettes en diverse andere toepassingen zoals meubels.

 

Unieke eigenschappen van vliegtuigtriplex

Het unieke van berken vliegtuigtriplex is dat het is opgebouwd uit zeer dunne lagen van minder dan 0.5 mm dik. Dit maakt dit materiaal erg sterk en buigzaam.

 

Bestel vliegtuigtriplex eenvoudig online

Heb je berken vliegtuigtriplex nodig voor jouw project? In onze webshop plaats je jouw bestelling gemakkelijk en snel. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je nog vragen over ons berken multiplex assortiment? Neem dan contact op met onze productspecialisten.