Composiet

          

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Paperstone Composiet Cabernet
    Paperstone Composiet Cabernet
per pagina
Composiet platen Composiet platen

 

Met composiet uit het decoratieve assortiment van Leeuwerik maak je de mooiste interieurontwerpen. Een composietmateriaal is PaperStone®. PaperStone® is composiet dat is geproduceerd met 100% FSC®-gecertificeerd gerecycled papier en karton. Het is samengesteld uit gestapelde lagen gerecycled papier en karton, die met PetroFree™ worden verzadigd. PetroFree™ is een gepigmenteerde, natuurlijke en petroleumvrije hars. Onder hitte en druk wordt het vervolgens geperst tot een steenharde plaat. Deze composiet plaat is ook een zeer duurzame keuze. PaperStone® produceert alle producten met het oog op duurzaamheid. Naast de FSC®-certificering draagt PaperStone® bij aan een LEED certificering. Deze wereldwijd erkende certificering is een symbool van duurzaamheid en gaat over het hele bouwproject. Ook voldoet PaperStone® aan de hoogste milieunormen van de Rainforest Alliance™. Dit is een keurmerk voor eerlijke handel en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Ook zet de Rainforest Alliance™ zich in voor natuurbehoud en betere sociale omstandigheden in land- en bosbouw.

 

Veelgebruikte toepassingen van composiet

Het composietmateriaal PaperStone® is geschikt voor diverse toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Meubels
  • Badkamers
  • Winkels
  • Restaurants

 

Unieke eigenschappen van composiet

Wat PaperStone® als composietmateriaal zo bijzonder maakt, zijn de duurzame eigenschappen. Kies je voor PaperStone®, dan kies je voor duurzaam. Dit composietmateriaal is ook een product met geavanceerde technologische eigenschappen. PaperStone® is bestand tegen temperaturen tot 180°C en 100% waterafstotend. Het is daarnaast NSF-gecertificeerd voor contact met voedingsmiddelen en zowel ecologisch als niet-giftig.  

 

Ontdek meer over composiet

Wil je meer weten over dit composietmateriaal? Of wil je de verschillende designs van PaperStone® ontdekken? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!