Massief hout

       

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Massief hout

Massief hout past perfect in een modern interieur. Waar je ook bent, je ziet massief hout overal terugkomen. Massief hout is volledig opgebouwd uit lamellen van massief hout wat het zeer sterk maakt. Dit originele natuurlijke materiaal geeft een prachtig resultaat in ieder interieur. Ontdek het zelf met de twee topmerken van Leeuwerik: Alfa en Eurohout panelen met doorgaande of vingerlas lamel. Doorgaande lamellen zijn massieve panelen die uit vaste stroken bestaan en niet onderbroken worden. Bij vingerlas lamellen bestaan stroken uit kleinere strookjes hout, waardoor er een halfsteensverband motief ontstaat. Het massief hout is bij Leeuwerik in veel verschillende houtsoorten te verkrijgen.

 

Veelgebruikte toepassingen van massief hout

Massief hout heeft ontelbaar veel mogelijkheden om toegepast te worden. Enkele veelgebruikte toepassingen van massieve panelen zijn:

  • Kasten
  • Meubilair
  • Tafelbladen
  • Werkbladen

Daarnaast leveren wij onze massieve panelen ook in op maat gemaakte massieve traptreden.

 

Alfa massief hout tafelblad

 

Unieke eigenschappen van massief hout

Massief hout is een volledig natuurlijk materiaal. Het is opgebouwd uit lamellen van massief hout, wat het een sterk materiaal maakt.

 

Topmerken in massief hout: Alfa en Eurohout

Massief hout is er in vele soorten en maten. In ons assortiment decoratief plaatmateriaal zijn Alfa en Eurohout de topmerken. Beide merken bieden bijzondere varianten aan die een hoge kwaliteit garanderen.

 

Alfa massief houten kastjes

 

Massief hout bestellen?

Overtuigd geraakt van de mooie interieurontwerpen die mogelijk zijn met massief hout? Dan kun je eenvoudig online je bestelling plaatsen. Wanneer je voor 17:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze de volgende werkdag al geleverd met onze eigen Leeuwerik vrachtwagens.