Solid surface plaat

Producten 1-24 van 103

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Solid surface plaat keukenblad CorianSolid surface plaat keukenblad Corian

Solid surface plaat

Het originele en kwalitatief beste solid surface merk op de markt is Corian® en een plaat van dit materiaal zorgt altijd voor een stijlvol interieur. Leeuwerik is exclusief distributeur van Corian®. Corian® is een massief, homogeen en niet-poreus materiaal. Het is zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, eenvoudig schoon te maken, hygiënisch en altijd in topconditie.

 

Veelgebruikte toepassingen van een solid surface plaat

Enkele veelgebruikte toepassingen van een solid surface plaat zijn:

  • Keukenbladen
  • Keukens

 

Solid surface plaat Corian keukenbladSolid surface plaat Corian keukenblad

 

Unieke eigenschappen van een solid surface plaat

Een solid surface plaat van Corian® staat bekend om de unieke bewerkingsmogelijkheden. De meest bijzondere daarvan is het naadloos verlijmen. Door de unieke samenstelling van Corian® kunnen verschillende delen aan elkaar gelijmd en haast naadloos verbonden worden. Een andere bewerkingsmogelijkheid is thermovormen, wat betekent dat een solid surface plaat onder invloed van hitte gebogen kan worden. Door het materiaal in een mal vast te zetten, zal de solid surface plaat deze vorm vasthouden. Wanneer het materiaal is afgekoeld, blijft de gebogen vorm staan.

 

Solid surface plaat Corian balieSolid surface plaat Corian balie

 

Een solid surface plaat van het topmerk Corian®

Het solid surface merk Corian® brengt stijl en klasse van het hoogste niveau. Voor ieder project heeft Corian® de geschikte solid surface plaat. Frisse unikleuren worden afgewisseld met decors geïnspireerd op beton en natuursteen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Bestel de solid surface plaat eenvoudig online

Heb je de perfecte solid surface plaat gevonden? Plaats dan snel en eenvoudig je bestelling in onze webshop. Indien op voorraad geldt: voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Als je graag eerst meer informatie wilt ontvangen over dit bijzondere materiaal, neem dan contact met ons op.