Flexfineer

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Flexfineer kantoorFlexfineer kantoor

Flexfineer

Flexfineer, ook wel Decoflex genoemd, is buigzaam fineer van de beste kwaliteit, dat verlijmd wordt op een papierdrager. Vervolgens wordt het fineer gekneusd in een speciale machine, waardoor het de kenmerkende soepelheid krijgt. Een groot voordeel van flexfineer is de snelle verwerking. Door de flexibiliteit van het fineer is het op een draagplaat of ander gebogen oppervlak te verlijmen. Het verlijmen kan op basis van contactlijmen, UF lijmen of witte hout lijmen.

 

Veelgebruikte toepassingen van flexfineer

Veelgebruikte toepassingen van flexfineer zijn:

  • Meubels
  • Balies
  • Gebogen oppervlakken
  • Kolommen

 

Flexfineer kantoor en meubelenFlexfineer kantoor en meubelen

 

Unieke eigenschappen van flexfineer

Door de soepelheid van het flexfineer is het op een draagplaat of ander gebogen oppervlak te verlijmen. Flexfineer is bij Leeuwerik in veel verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Van de populairste houtsoorten tot aan exclusieve soorten, het is allemaal mogelijk. Wil je graag meer advies ontvangen over fineer of inspiratie opdoen? Kom dan naar onze Fineerstudio waar je onder persoonlijke begeleiding fineersoorten op groot formaat bekijkt.

 

Topmerken in flexfineer

Als fineer specialist bieden wij veel mogelijkheden voor flexfineer. Wij bieden veel variatie in houtsoorten en tekeningen. In de bijzondere fineercollecties van onze topmerken Querkus en Nørdus vind je het beeld dat jij zoekt.

 

Bestel flexfineer eenvoudig online

Flexfineer bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Indien op voorraad komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren met eigen Leeuwerik trucks.