Spaanplaat brandvertragend

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Brandvertragend spaanplaatBrandvertragend spaanplaat

Spaanplaat brandvertragend

Spaanplaat brandvertragend is een van de varianten spaanplaat die wij aanbieden. Al onze varianten spaanplaat worden praktisch geheel “circulair” gemaakt. Brandvertragende spaanplaat bevat brandvertragende toevoegstoffen waardoor deze plaat hitte- en vuurbestendig is. Hierdoor wordt deze variant vaak toegepast in openbare gebouwen zoals hotels, ziekenhuizen, luchthavens en theaters. De plaat weerstaat hoge hitte en vuur, draagt niet bij tot vlamverspreiding en voldoet aan de norm van rookontwikkeling.

 

Veelgebruikte toepassingen van spaanplaat brandvertragend

Spaanplaat brandvertragend is geschikt voor diverse toepassingen zoals:

  • Daken
  • Wanden

 

Unieke eigenschappen van spaanplaat brandvertragend

Spaanplaat brandvertragend is te herkennen aan de rode kleur in de kern. Deze rode kleurstof is puur ter identificatie. Spaanplaat brandvertragend voldoet aan brandklasse B-s2, d0. De lijm maakt deze spaanplaat variant brandvertragend. Lees hier meer over brandklassen.

 

Spaanplaat brandvertragend nodig voor je project?

Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop! Bestel je spaanplaat brandvertragend op werkdagen voor 17:00 uur? Dan komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren. Ook kunnen wij indien gewenst jouw voorraad in ons magazijn opslaan en uitleveren op afroep.