Vilt

                                  

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vilt 

Met vilt uit het decoratieve assortiment van Leeuwerik kies je voor een duurzaam materiaal. Een viltcollectie is Acofelt. Acofelt is gerecycled akoestisch vilt en het meest duurzame PET-vilt op de markt. Dit vilt is gemaakt van polyestervezels, wat grotendeels uit gerecyclede PET zoals flessen, jassen en maaltijdverpakkingen bestaat. Acofelt is 100% recyclebaar, bevat geen chemische componenten en is daarom zeer milieuvriendelijk. Het vilt is bovendien temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en met een brandklasse van B (EN 13501-1) ook veilig toe te passen. Met dit vilt heb je veel interieurmogelijkheden. Acofelt is eenvoudig te verwerken als akoestische plafondplaten, geluiddempende scheidingswanden en akoestische wandpanelen. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, want de Premium lijn bevat 11 mooie designs die allemaal geproduceerd worden in Europa.

 

Veelgebruikte toepassingen van vilt

Veelgebruikte toepassingen van vilt zijn:

  • Wandafwerkingen
  • Akoestische elementen
  • Plafonddecoratie
  • Scheidingspanelen

 

 

Unieke eigenschappen van vilt

Het vilt uit de collectie van Leeuwerik is een zacht, maar stevig materiaal met geluidsabsorberende eigenschappen. Het vilt is 100% recyclebaar, bevat geen chemische componenten en is dus zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is Acofelt vilt makkelijk te verwerken, temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en bestand tegen rot, schimmel en mijt.

 

Topmerk in vilt

Leeuwerik heeft het merk Acofelt in het decoratieve assortiment, het topmerk in vilt. Acofelt biedt een Premium lijn met 11 kleuren die allemaal in Europa geproduceerd worden. Duurzaam, hoogwaardig en stijlvol zijn termen die de Acofelt collectie kenmerken.

 

Plaats online je bestelling voor vilt

Overtuigd geraakt van onze collectie vilt? Plaats dan eenvoudig je bestelling in onze webshop. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen over dit unieke product? Neem dan contact met ons op.