De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Okoumé gegrond

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Okoumé gegrond

Okoumé gegrond is Okoumé multiplex dat tweezijdig voorzien is van witte grondverf. Deze grondverf heeft een laagdikte van 80 MU en dient als basis voor aflak toepassingen. Okoumé gegrond is binnen en buiten toepasbaar en eenvoudig te bewerken. Het heeft een glad oppervlak en is licht van gewicht. Bij Leeuwerik is Okoumé wit gegrond verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van Okoumé gegrond

Okoumé gegrond is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Aftimmering
  • Boeiboorden
  • Dakkapellen
  • Overstekken
  • Overkappingen
  • Geveltimmerwerk

 

Unieke eigenschappen van Okoumé gegrond

Okoumé gegrond is licht van gewicht en aan beide zijden voorzien van witte grondverf. Het heeft een glad wit oppervlak en is zowel binnen als buiten toepasbaar.

 

Online Okoumé gegrond bestellen

Heb je Okoumé gegrond nodig voor jouw project? Dan kun je terecht in onze webshop, waar je eenvoudig je bestelling kunt plaatsen. Mocht je nog vragen hebben over Okoumé gegrond, neem dan contact met ons op.