De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Houten wandbekleding: Astrata Tiles, Planks en SlatsHouten wandbekleding: Astrata Tiles, Planks en Slats

Houten wandbekleding

Houten wandbekleding is een garantie voor een bijzonder effect in jouw interieur. Bij Leeuwerik hebben we diverse materialen om houten wandbekleding te realiseren. Zo bieden wij met de Astrata collectie fineer wandbekleding aan. Astrata is verkrijgbaar in drie varianten: Astrata Planks, Astrata Slats en Astrata Tiles. Astrata Planks zijn gefineerde eiken muurplanken, Astrata Slats zijn gefineerde eiken balkjes voor decoratieve doeleinden en Astrata Tiles zijn gefineerde eiken tegels. De Astrata collectie is opgebouwd uit kleine eiken plankjes met verschillende diktes, waardoor er een subtiel 3D-oppervlak ontstaat. Het is geschikt voor horizontale en verticale toepassingen zoals plafonds, wanden, scheidingswanden en semitransparante wanden. Astrata fineer wandbekleding is eenvoudig aan te brengen. Daarnaast bieden wij Alfa massief houten wandbekleding aan. Deze houten wandbekleding heeft een ruwe, robuuste en natuurlijke uitstraling en is leverbaar in twee houtsoorten: noten en elzen.

 

Veelgebruikte toepassingen van houten wandbekleding

Houten wandbekleding is in ieder interieur toe te passen. Het past uitstekend in zowel particuliere woonomgevingen als openbare gebouwen.

 

Astrata slats houten wandbekleding

 

Bestel houten wandbekleding eenvoudig online

Wil je houten wandbekleding toepassen om een bijzonder effect in jouw interieur te realiseren? In onze webshop zie je de verschillende mogelijkheden en plaats je eenvoudig jouw bestelling. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag!