Astrata Slats

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Astrata Slats toepassingAstrata Slats toepassing

Astrata Slats

Astrata Slats zijn gefineerde balkjes voor decoratieve interieurtoepassingen zoals wandbekleding en (halfopen) afscheidingen. Astrata Slats worden voornamelijk verticaal toegepast. Deze gefineerde balkjes creëren een 3D-effect, waardoor ze ieder interieur een dynamiek geven zonder al te overweldigend te zijn. Ze brengen in iedere ruimte een warme, gezellige en natuurlijke uitstraling. Astrata Slats zijn verkrijgbaar als driezijdige en vierzijdige balkjes in diverse afmetingen. De driezijdige gefineerde balkjes moeten nog op een onderliggende structuur worden gemonteerd. De vierzijdige balkjes zijn rondom gefineerd en kunnen daarom als een afzonderlijk element worden gebruikt. Zo kan bijvoorbeeld een reeks balkjes een semi-transparante wand vormen om een ruimte te verdelen. Perfect in bijvoorbeeld grote open ruimtes! Astrata Slats zijn als onbehandelde en behandelde balkjes verkrijgbaar. De onbehandelde (natural) balkjes worden geschuurd geleverd, zodat je ze direct naar eigen wens verder kunt afwerken met olie, beits of transparante lak. Je kunt ook Astrata Slats volledig afgewerkt kopen. De balkjes zijn dan gebeitst en in kleur gelakt. Deze zijn verkrijgbaar in de zes Shinnoki Oak kleuren.

 

Veelgebruikte toepassingen van Astrata Slats

Astrata Slats zijn in ieder interieur toepasbaar als wandbekleding, plafonds en (halfopen) afscheidingen. Het past uitstekend in zowel particuliere woonomgevingen als openbare ruimtes. Daarnaast zorgen deze Astrata Slats ook voor een akoestisch voordeel. Zo dempen ze het geluid.

 

Astrata slats slaapkamer en keukenAstrata slats slaapkamer en keuken

 

Online Astrata Slats bestellen

Voor het bestellen van Astrata Slats kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen over de collectie van Astrata? Neem dan contact met ons op.