Astrata

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Astrata Slats: fineer wandbekleding balkjes Astrata Slats: fineer wandbekleding balkjes

Astrata

Astrata is fineer wandbekleding dat aan ieder interieur een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Een garantie voor een karaktervolle en tijdloze uitstraling! Alle houten wandbekleding uit deze collectie is afkomstig van eik. Astrata wandbekleding is eenvoudig en snel aan te brengen. Dit maakt dit materiaal voor iedereen toegankelijk.

 

Veelgebruikte toepassingen van Astrata

De fineer eiken wandbekleding is in ieder interieur toepasbaar.

 

Astrata Slats: fineer wandbekleding balkjes roomdivider Astrata Slats: fineer wandbekleding balkjes roomdivider

 

Astrata specialiteiten

De Astrata producten zijn beschikbaar in meerdere varianten: Astrata tiles, Astrata planks en Astrata slats. Astrata tiles zijn eiken tegels, Astrata planks zijn eiken muurplanken en Astrata slats zijn gefineerde balken voor decoratieve interieurdoeleinden. Deze collecties zijn afkomstig van eik en opgebouwd uit kleine plankjes met verschillende diktes. Hierdoor ontstaat er een subtiel 3D-oppervlak.

 

Overzicht van Astrata Tiles, Planks en Slats Overzicht van Astrata Tiles, Planks en Slats

 

Astrata eenvoudig online bestellen

Wil je het authentieke Astrata bestellen en een karaktervol interieur realiseren? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop. Wanneer je voor 17:00 uur bestelt, komen wij indien op voorraad de volgende dag het materiaal al leveren. Zo zorgen wij ervoor dat je het materiaal in huis hebt wanneer jij dat wilt.