Astrata fineer wandbekleding

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Astrata fineer wandbekleding

Astrata fineer wandbekleding is een garantie voor een natuurlijk en warm interieur. Deze fineer wandbekleding zorgt voor een karaktervolle en tijdloze uitstraling. Astrata fineer wandbekleding is verkrijgbaar in verschillende varianten: Astrata Planks, Astrata Slats, Astrata Tiles en Astrata Coustics. Astrata Planks zijn gefineerde eiken muurplanken, Astrata Slats zijn gefineerde eiken balkjes voor decoratieve doeleinden, Astrata Tiles zijn gefineerde eiken tegels en Astrata Coustics zijn akoestische panelen. Doordat deze collecties opgebouwd zijn uit kleine eiken plankjes met verschillende diktes, ontstaat er een subtiel 3D-oppervlak dat in ieder interieur diepte brengt. Een groot voordeel van Astrata fineer wandbekleding is dat het makkelijk en snel aan te brengen is, waardoor dit materiaal voor iedereen toegankelijk is. 

 

 

Veelgebruikte toepassingen van Astrata fineer wandbekleding

Astrata fineer wandbekleding is in ieder interieur toepasbaar. Het past uitstekend in zowel particuliere woonomgevingen als openbare gebouwen.

 

Online Astrata fineer wandbekleding bestellen

Wil je Astrata fineer wandbekleding toepassen om een karaktervolle en natuurlijke uitstraling te creëren? En een subtiel 3D-oppervlak te realiseren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Astrata in onze webshop. Plaats vervolgens eenvoudig je bestelling en wij gaan voor je aan de slag.