Astrata Planks

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Astrata PlanksAstrata Planks

Astrata Planks

Astrata Planks is een product uit de fineercollectie voor het bekleden van wanden, plafonds en het maken van lambriseringen. De gefineerde planken in drie verschillende breedtes en twee verschillende lengtes zijn makkelijk blind te bevestigen zodat je een prachtig geheel krijgt. De wand leeft er van op! Door de tand- en groefverbinding gaat de installatie gemakkelijk en snel. Astrata Planks zijn een perfecte keuze wanneer je op een mooie en eenvoudige manier hout in het interieur wilt integreren. Onbehandeld zijn Astrata Planks verkrijgbaar in de eiken looks van Querkus Oak Natural: Querkus Adagio, Querkus Allegro en Querkus Vivace. Wil je liever kant-en-klare planken die niet meer nabehandeld hoeven te worden? Astrata Planks zijn ook verkrijgbaar als afgewerkte planken die al gebeitst en gelakt zijn in de zes Shinnoki Oak kleuren!

 

Veelgebruikte toepassingen van Astrata Planks

Astrata Planks is een fineerproduct voor het bekleden van wanden, plafonds en het maken van lambriseringen. In ieder interieur brengen Astrata Planks de warme en natuurlijke sfeer van hout.

 

Astrata Planks eenvoudig online bestellen

Voor Astrata Planks kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk de verschillende decors, maatvoeringen en mogelijkheden van Astrata en plaats vervolgens je bestelling. Wij zorgen ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.