Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik is meer dan alleen leverancier. Wij hebben full-service in plaatmateriaal in eigen huis. Dit maken wij waar door over een eigen bewerkingsafdeling te beschikken. Zo kunnen wij naast leverancier ook uw partner in productie zijn!

Met onze componentproductie voegen wij efficiency toe aan uw werkproces. Meer informatie over onze verschillende bewerkingsmogelijkheden? Klik dan op één van de buttons rechts. 

CNC Zagen

Wij beschikken over de nieuwste CNC zaagmachines. Door middel van onze optimalisatieprogramma's staan wij garant voor zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. De machines kunnen tot op tienden van millimeters nauwkeurig zagen! Hierdoor zijn de platen meteen geschikt voor verdere verwerking. 

CNC ZAGEN

 

CNC zagen

CNC Frezen

Heeft u meer behoeftes dan alleen zagen? Dan kunnen wij ook CNC frees- en boorwerk voor u verzorgen. Van randbewerkingen tot ingewikkelde schema's, onze machines en ons vakkundige personeel kan het aan! 

CNC FREZEN


  

CNC frezen

Kantverlijming

Speciaal voor decoratief materiaal dat verwerkt wordt in meubels kunnen wij de platen en panelen voorzien van kantverlijming met een kunstof- of fineer band. Voor vrijwel ieder decor hebben wij de passende kantenband in huis. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige afwerking op maat. 

KANTVERLIJMING

 


Kantverlijming

Vakmanschap gecombineerd met moderne machines en de nieuwste software  

Wij hebben alle componenten in huis om de geschikte partner voor uw bewerkingen te zijn. Jarenlange ervaring  en deskundigheid van onze vakmensen wordt aangevuld met de nieuwste technologiën. Onze software kan bijna alle soort bestanden inlezen. Naast DWG en DXF zijn er nog veel meer mogelijkheden. Een kleine greep uit de formaten: 3D XYZ, ACIS, ANVIL, Catia, Illustrator, SKETCHUP, Solid Edge, Solid Works, Spaceclaim en nog veel meer. Hiermee kunt u uw tekening aanleveren zoals u dat wilt.

Wij werken onder andere met Alphacam en Cut Rite Modular V10. Heeft u vragen over onze bewerkingen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

 Meer weten?

 Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×