Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Interieurtrend Black & Gold: Fineer en edelmetaal vult elkaar perfect aan

Niet zwart, niet bruin, maar donkere houtsoorten. Net zo goed als niet alles wat blinkt goud is, is het ene fineer het andere niet. Als kenner van hout en dé specialist in fineer hebben wij oog voor deze details en weten we dat donkere fineersoorten een ware renaissance doormaken. Ontdek de vele tinten donker fineer in onze collectie en kom voor een inspiratieboost naar onze veneerstudio! Ontdek in deze trendblog welke materialen perfect aansluiten.

Wanneer donkere fineersoorten en metaal elkaar ontmoeten

Metaalkleuren zoals goud, koper en messing zijn een populaire toepassingen in het interieur. De fraaie, gedistingeerde reflectie van metallic zorgt voor een subtiele, luxueuze uitstraling. Helemaal wanneer goud en zwart fineer elkaar ontmoeten, ontstaat een bijzonder smaakvolle, klassieke combinatie die in veel interieurstijlen is toe te passen. De metalen oppervlakken van Polyrey Pur Metal en FENIX NTA Gold maken een interieur compleet.

Het tijdloze eiken gerookt en in het donker

Eikenhout is een van de populairste, zo niet dé populairste houtsoort. De adoratie voor deze houtsoort gaat ver terug tot voor onze jaartelling. Eikenhout is oersterk en dwingt bewondering af. Donker eiken ontstaat door een ambachtelijke, gerookte behandeling of klasse afwerking met lak of beits.

Querkus Oak Smoked
De diepe donkere look van Querkus Oak Smoked Robusta past perfect in Black & Gold. Het traditionele rookproces gecombineerd met de typische eigenschappen van eikenhout zorgt voor een krachtige donkere look. Oak Smoked straalt pure klasse uit.

Shinnoki en Querkus
Shinnoki Raven Oak & Querkus Oak Smoked Robusta

Shinnoki Chocolate & Raven Oak
De populaire look van eikenhout afgewerkt met donkerzwarte beitsen. De zwarte looks van Shinnoki Chocolate & Raven Oak staan voor luxe en elegantie. Het natuurlijke eikenfineer met mixmatch techniek samengevoegd en de mooiste beits, zorgt voor ongelooflijke diepzwarte eikenfineren met de charme van massief hout.

Exclusief Yaya Nero en Nørdus Larch fineer

Onderscheid een interieur met exclusieve fineersoorten. Wij brengen de bijzondere fineren. Ga voor Yaya fineer. De chique zwarte houtnerf brengt een stijlvolle impressie van verfijning en perfectie. Daarnaast past het Scandinavische lariks fineer van Nørdus Winter & Autumn Larch perfect in een modernistische vormgeving. De donkerbruine tinten zijn revolutionair in een interieur te integreren.

yaya en nordus
Yaya gecombineerd met metaal en Nørdus Autumn Larch

Metaalkleuren schitteren in Black & Gold

Glanzen, stralen en sprankelen: Metaalkleuren zoals goud, koper en messing zijn al een paar jaar een populaire toepassing in het interieur. Combineer het goud en brons van Polyrey Pur Metal en FENIX NTA Gold met de diepe donkere houtsoorten. Wanneer de tegenpolen van het warme fineer en de koude edelmetalen elkaar ontmoeten wordt een fineer naar het mooiste niveau van stijlvolle elegantie gebracht.

Bekijk decoren en vraag stalen aan

Meer interieurtrends en inspiratie ontvangen?

Ons Instagram-account is een bron van inspiratie over onze materialen! Wekelijks plaatsen wij inspirerende toepassingen en noviteiten over bekende merken zoals Corian®, Polyrey, FENIX, Querkus en Pfleiderer. 

Volg Leeuwerik op instagram

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×