Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

BREAKING NEWS: Leeuwerik gaat van 13:00 naar 17:00 uur!

Voor 17:00 besteld, morgen in huis. Leeuwerik gaat voor extra full-service in plaatmateriaal. Vanaf maandag 4 september kunt u tot 17:00 uur bestellen en dan leveren wij de volgende werkdag. Besteed meer tijd aan uw project of werkvoorbereiding en bestel later op de dag. Één telefoontje, e-mail of web-bestelling naar Leeuwerik en het wordt geregeld!

De full-service van Leeuwerik is niet te stoppen
Leeuwerik staat voor full-service in plaatmateriaal. Wij bieden voor iedereen de geschikte oplossing in plaat op maat. Door uitstekende kennis, daadkrachtige inkoop en een eigen logistieke netwerk kunnen wij u uitstekend voorzien in uw behoefte van plaatmateriaal.

Bestelt u al via het Leeuwerik Webportaal?
Kent u het Leeuwerik Webportaal al? Met het Webportaal heeft u inzicht in ons assortiment, ziet u uw actuele prijzen en kunt u altijd en overal bestellen. Heeft u nog geen code of bent u deze kwijt? Vraag dan snel een code aan en ontdek het gemak!

Meer over het webportaal

*Voor producten die uit voorraad leverbaar zijn.
**Aflevergebied Nederland, uitzonderingen voorbehouden. 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×