Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Okoumé constructie multiplex

Frans Okoumé constructie multiplex is een van de meest gebruikte constructie multiplex producten in Nederland. Het is exterieur verlijmd en leent zich uitstekend voor exterieur timmerwerk. 

Onze Frans Okoumé multiplex is in verschillende maten verkrijgbaar. De meeste diktes kunnen wij in 250 x 122 cm en 310 x 153 cm leveren. Klik op onderstaande button om onze verschillende afmetingen en diktes te ontdekken. 

Bekijk afmetingen, diktes en specificaties

Okoumé - toepassingen en eigenschappen

Frans Okoumé multiplex heeft door haar relatief lage gewicht en fijne structuur alle eigenschappen in zich voor perfecte afwerking. Okoumé multiplex kent een enorm scala aan toepassingsmogelijkheden. Het is zowel te vinden in binnen- als buitentoepassingen en zowel KOMO- als FSC® gecertificeerd. Kenmerkend voor deze houtsoort is zijn zachtroze kleur en gelijkmatige structuur.

Okoumé specialiteiten

Okoumé is een veelzijdige houtsoort die in vele multiplexvariaties verkrijgbaar is. Naast standaard okoumé multiplex hebben wij ook okoumé multiplex wit gegrond, PantserPaint Garant voor geveltimmerwerk en Aluplex – deurmaten.

Aluplex - deurmaten Wit gegrond PantserPaint Garant

Meerdere multiplexsoorten

Leeuwerik heeft een uitgebreid assortiment aan multiplex. Benieuwd naar de andere soorten die wij kunnen leveren? Klik dan snel door! 

Het gehele multiplex assortiment

Verder naar de producten

Eigenschappen Okoumé

  • Exterieur verlijmd
  • Geschikt voor exterieur gebruik
  • KOMO en FSC® gecertificeerd 
  • Dikte variërend tussen 8 en 40 mm
  • Ook verkrijgbaar wit gegrond
  • Ook verkrijgbaar voor geveltimmerwerk
  • Ook verkrijgbaar als aluplex - deurmaten

Vraag gratis stalen aan

Vraag meer informatie aan

Frans Okoumé multiplex producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×