Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Multiplex met wit HPL

Leeuwerik biedt u diverse multiplexen met een decoratieve HPL toplaag. U heeft de keuze uit populieren multiplex, Wisaplex en berken multiplex. 

Wisaplex Populieren Multiplex Berken Multiplex 

Wisaplex

Wisaplex is in vele opzichten een perfect plaatmateriaal. Het is volgens EN 314-2 verlijmd en licht van gewicht dankzij het gebruik van vuren binnenlagen in combinatie met berken dekfineren. Wisaplex is uitermate geschikt voor interieur constructie- en aftimmerwerk.

Bekijk specificaties en afmetingen

Berken multiplex

Berken multiplex is een veelgebruikte multiplex met een hoog soortelijk gewicht van 650 kg/m3. Hierdoor is deze zeer stevig. 

Bekijk specificaties en afmetingen 

Populieren multiplex

Populieren multiplex is uitermate geschikt als alternatief voor het traditionele hardwood multiplex. Deze houtsoort is wit/geel van kleur, opgebouwd uit verschillende lagen populieren fineren en heeft een laag soortelijk gewicht. Wat bijzonder is aan onze populieren multiplex is de stabiliteit en vlakheid. 

Bekijk specificaties en afmetingen 

Verder naar de producten

Op zoek naar decoratieve HPL?

 

Naast standaard wit, bieden wij verschillende decoratieve collecties aan. De exclusieve designs van Polyrey met antibacteriële Sanitized® behandeling en klassieke decoren van Duropal liggen bij Leeuwerik standaard op voorraad. 

Bekijk alle HPL collecties 

Wisaplex

  • Diktes: 17 en 19 mm
  • Afmeting: 244 x 122 cm

Populieren multiplex

  • Dikte: 18 mm
  • Afmeting: 244 x 122 cm

Berken door en door

  • Diktes: 17 en 19 mm
  • Afmetingen: 244 x 122 en 305 x 130 cm

Vraag gratis stalen aan

Goed te weten

Vingerafdrukken op HPL

Vaak zijn er vingerafdrukken en/of vetvlekken zichtbaar op donkerkleurige hpl die moeilijk te verwijderen zijn met standaard schoonmaakmiddelen. Dit is vaak simpel op te lossen door het oppervlak te reinigen met pure groene Dreft, let wel alleen met deze variant zijn er goede ervaringen. Even laten intrekken en dan met een lauw sopje afnemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×