Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Radiata pine -  sterkte eigenschappen

Radiata pine constructie multiplex is opgebouwd uit kruislinks verlijmde fineren. Radiata pine constructie multiplex is  afkomstig van Chileense plantages en is een houtsoort met gunstige sterkte-eigenschappen.


Toepassingen Radiata pine

Dit Chileense constructie multiplex is exterieur verlijmd, maar is met name geschikt voor interieur toepassingen. Hierbij valt te denken aan vloeren, wanden, daken, afscheidingen en verpakkingen. Kenmerkend voor Chileens Radiata pine is dat de fineren weinig gebreken vertonen, waardoor een mooi en egaal oppervlak ontstaat.

Radiata pine multiplex is afkomstig uit Chili. De bomen worden tijdens hun groeiproces regelmatig gesnoeid waardoor takaangroei beperkt blijft en bij het schillen veel kwastvrije/foutvrije fineren beschikbaar komen. Hierdoor kunnen de platen van mooie, nagenoeg foutvrije dekfineren worden voorzien. Radiata pine wordt dan ook tot de mooiste constructieplaten gerekend. Dankzij het gladde oppervlak is Radiata pine geschikt voor talloze toepassingen, waaronder vloeren, wanden, daken, afscheidingen en verpakkingen. Radiata pine multiplex is ook beschikbaar met tand en groef aan beide zijden.

Radiata pine multiplex 15 mm 244 x 122 cm

Bruto prijs: per m2
CE2 Plus: CE2+
Verlijming: EN 314-2 klasse 3

Keurmerk

Goed te weten

Acclimatiseren

Wanneer u platen toepast in een ruimte met een ander klimaat dan in de ruimte waar ze waren opgeslagen (bijv. nieuwbouw woning met een relatieve hoge luchtvochtigheid), dan moeten ze gedurende enige tijd in deze ruimte worden opgeslagen om te acclimatiseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×