Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Fins vuren constructie multiplex

Fins vuren multiplex is opgebouwd uit door en door vuren fineren. Deze kwaliteitsplaat is op technisch hoogwaardige wijze geproduceerd. De stabiliteit is groot en de platen zijn vlak. De plaat is bovendien licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te hanteren.

Toepassingen Fins vuren multiplex

Fins vuren wordt veel gebruikt voor vloeren en wanden in permanente bouwtoepassingen. Dankzij het gladde oppervlak is Fins vuren multiplex voor talloze andere toepassingen te gebruiken.

Fins Vuren multiplex II/III tand en groef

Fins Vuren multiplex II/III tand en groef product variaties

Dikte Afmeting Naam

Goed te weten

Tand en groef platen monteren

Bij bevestiging van tand en groef multiplex op vloeren worden schroeven aanbevolen. De platen worden in halfsteens verband op de balken aangebracht. Waarbij de richting van de plaat met de grootste sterkte eigenschappen haaks op de balklaag komt.

Multiplex heeft de grootste sterkte eigenschappen in de nerfrichting van het dekfineer. Let er op dat de dwarsnaden altijd door een balk ondersteund worden. De platen niet te stijf aandrukken. Langs de randen, bijvoorbeeld onder de plint, 10 mm ruimte aanhouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×