De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Kenniscentrum

Samenwerkingen

De Leeuwerik Academy is een begrip sinds 2015. Samen met verschillende partners delen wij onze kennis en ervaring met de huidige professionals en de professionals van de toekomst (studenten). Wil je ook aansluiten bij het succes van de Leeuwerik Academy en samenwerken met ons? Neem dan contact met ons op.


Samenwerking met partners

Voor de Leeuwerik Academy Fineer en de Leeuwerik Academy HPL & Lijmen werken we samen met externe partners. Zo ondersteunt Rubio Monocoat ons bij de workshop fineer, waar zij extra informatie geven over het beschermen en afwerken van het fineer met de olie van Rubio Monocoat. Samen met Bijlard International geven we de HPL & Lijmen workshop. Door onze kennis over HPL te bundelen met de kennis van Bijlard International over lijmen, komen in deze workshop alle aspecten uitgebreid aan bod. 


Samenwerking met scholen

Ook hebben we een mooie samenwerking met een groot aantal scholen. Wij werken samen met Jan des Bouvrie Academy, BosMti, Hogeschool Zuyd, HMC (Hout- en Meubileringscollege), Sint Lucas en de verschillende samenwerkingsverbanden zoals het CBM en ECM. Met deze scholen organiseren we meerdere keren per jaar workshops voor de studenten. Deze studenten komen naar ons in Eindhoven toe, maar wij geven de workshops ook op de scholen zelf of online.