Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duurzaamheid is de toekomst

Leeuwerik is leverancier van duurzaam geproduceerd plaatmateriaal met PEFC keurmerk. Met PEFC keurmerk producten willen we een inspanning leveren en onze verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde, duurzame toekomst voor houtproducten.

PEFC

PEFC is een internationale non-profit organisatie die een duurzaam beheer van bossen wereldwijd als doel heeft. Duurzaam beheer van het bos houdt in dat men rekening houdt met zowel de economische, ecologische als sociale functies die het bos vervult.

PEFC heeft niet één algemene standaard die wereldwijd toepasbaar is. Omdat continenten, landen en bossen overal verschillen zijn ook de standaarden voor duurzaam bosbeheer verschillend. De PEFC Council stelt wel criteria waaraan de standaard minimaal dient te voldoen. Door certificering van duurzaam bosbeheer en de gehele keten die het hout daarna doorloopt (Chain of Custody), kan PEFC garanderen dat de producten met een PEFC-keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn.

Meer informatie over PEFC? Kijk op http://www.pefcnederland.nl

Keurmerk

PEFC Certificaat Leeuwerik; vestiging Eindhoven

PEFC Certificaat Leeuwerik; vestiging Hoevelaken

 

Alle producten waarbij een PEFC logo staat weergegeven zijn PEFC gecertificeerd.

Normering en markering 

Bij plaatmateriaal is het belangrijk dat u rekening houdt met de CE markeringen en verschillende normeringen met betrekking tot verlijmingen. Meer informatie hierover? Klik dan op onderstaande button. 

Meer informatie 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×