Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duurzaamheid is de toekomst

Leeuwerik is leverancier van duurzaam geproduceerd plaatmateriaal met FSC® keurmerk. Met FSC® keurmerk producten willen we een inspanning leveren en onze verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde, duurzame toekomst voor houtproducten.

FSC®

FSC® is opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen. De zogenaamde FSC® standaard voor verantwoord bosbeheer brengt sociale, milieu en economische belangen in balans. Bosbeheer conform deze standaard, met hieraan gekoppeld mogelijke hout- en papierproductie, beschermt bossen voor huidige en toekomstige generaties.

Het middel dat daarbij gebruikt wordt is het FSC® keurmerk. Deze standaard geldt internationaal gezien als een garantie voor verantwoord bosbeheer. Door certificering van duurzaam bosbeheer en de gehele keten die het hout daarna doorloopt (Chain of Custody), kan FSC® garanderen dat de producten met een FSC® keurmerk daadwerkelijk uit een duurzaam beheerd bos afkomstig zijn.

Meer informatie over FSC®? Kijk op http://www.fsc.nl

Keurmerk

FSC Certificaat Leeuwerik; vestiging Eindhoven

FSC Certificaat Leeuwerik; vestiging Hoevelaken

 

Alle producten waarbij een FSC® logo staat weergegeven zijn FSC® gecertificeerd.

Normering en markering 

Bij plaatmateriaal is het belangrijk dat u rekening houdt met de CE markeringen en verschillende normeringen met betrekking tot verlijmingen. Meer informatie hierover? Klik dan op onderstaande button. 

Meer informatie 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×