Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Trendblog | SUPERNATURAL | deel 2

Door Monique van der Reijden, journalist en trend forecaster van trendcompass.nl

Moodboard SupernaturalFoto: Mood Supernatural | Trendcompass.nl

TREND SUPERNATURAL

Zoek je inspiratie voor een nieuw interieur? De nieuwe collecties van Leeuwerik staan in de trend Supernatural in de schijnwerpers in een verrassend nieuw kleurenpalet van gebleekte naturellen en pastellen. Ribbels, grafische lijnen en vlechtwerk brengen dynamiek in de sfeerbeleving.

“Symmetrie in het interieur is een nieuw trendsignalement voor interieurbouwers en architecten. Met trots hebben we het symmetrische decor gebouwd voor het Covershot van de nieuwe Eigen Huis & Interieur. De combinatie van pastel en naturel brengt het nieuwe elan.”

Chris van Kessel, commercieel directeur Leeuwerik

Vraag nu stalen aan

Trendcover Eigen Huis en InterieurFoto’s: Trendproductie ‘De Zachte Curve' voor de Eigen Huis & Interieur ism Trend Compass, ph. Floor Knaapen, wandlamp Singapour van Marketset

CLOSE UP

In het close up beeld van dit decor voor de cover van Eigen Huis & Interieur beleef je de materialen en optieken mix van de nieuwe trend Supernatural. De nieuwe extra-matte taupe kleur van de aluminium luxaflex jaloezieën en de subtiele organische ribbelstructuur van de Resopal Premium Wooden Spirit 0602 in combinatie met een nieuwe wandlamp van Marketset gemaakt van linnen en webbing.

Slaapkamer van matri.fiFoto: slaapkamer van matri.fi

LUXE HOTELKAMER IN SOFT TONES

Deze slaapkamer van Matri is een oase van rust en sfeer dankzij de ‘soft tones’ en ronde vormgeving van het bed en de tafels. Licht gekleurd hout, webbing en de pastelkleur van het bedtextiel zorgen voor het Supernatural effect. Zacht glanzende stoffen voor de gordijnen is een nieuw signalement en niet voor niets. De subtiele glans is nodig voor de balans in het interieur met zoveel natuurlijke en matte materialen.

Leeuwerik Trendblog deel 2Foto’s: touch and relate van annebrandhoej.dk, wandhaken Dots van muuto.dk

MAT & GLANS

Kamerhoge, zacht glanzende gordijnen zien we gecombineerd met een extra matte afwerking van de vloer en de wand (materialen). De nieuwe pastellen krijgen een volwassen uitstraling dankzij de toepassing van hout, steen of beton in de basis!

RECEPTUUR IDEE

Wat is de receptuur voor de juiste kleuren en materialen in het Supernatural interieur? In verhouding raden wij aan om drie natuurlijke materialen – zoals hier hout, steen en zand – te mixen met 1 trendkleur (Polyrey B048 - Bleu Oslo) die je toon-op-toon toepast.

AccessoiresFoto’s: keramiek van Rina Minardi, trendproductie ‘De Zachte Curve’ voor de Eigen Huis & Interieur ism Trend Compass, ph. Floor Knaapen. Achtergrond Resopal Wooden Spirit 1500N - WS Soft Grey en vaasjes Pile Up van Fanny Ollas. 

ORGANISCH

In deze verzameling van accessoires zien we alle trendkleuren op een rij. Geboetseerde en handgemaakte accessoires van keramiek, porselein en glas zijn trending. Er zijn opvallend veel mini sculpturen die je als een verzameling neerzet, zoals de vaasjes Pile Up van Fanny Ollas.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×