De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Luxe jacht interieur
Luxe jacht interieur

Luxe jacht interieur


Misha Merzilakov Yacht Design heeft een high-end en moderne afwerking weten te realiseren in dit Whitehaven 6100 Coupe Euro jacht, waarbij functionaliteit en stijl moeiteloos worden gecombineerd. Door gebruik te maken van Corian® Glacier White en White Onyx, samen met subtiele achtergrondverlichting om elementen van het ontwerp te benadrukken, is het resultaat een luxueus vaartuig wat pure klasse uitstraalt. 

Het ontwerp moest de nieuwste trends op de jachtmarkt omarmen, zowel in vorm als in kleur. Alleen Corian® was veelzijdig genoeg om dit te bereiken, dankzij het vermogen om thermisch te worden gevormd en nagenoeg naadloos te worden samengevoegd. Het resultaat is een schitterende mix van scherpe, strakke lijnen en koele tinten met een aangename doorschijnende afwerking die perfect past in de ruimtes aan boord.

 

Luxe superjacht Corian Glacier White en White OnyxLuxe superjacht Corian Glacier White en White Onyx

 

Corian® Glacier White en White Onyx werden thermisch gevormd om een unieke, trendy look te creëren. Elk stuk is op zijn eigen manier verbluffend, van de golfvormige aanrechtbladen tot de op maat gemaakte eettafels, zowel binnen als buiten. Deze opvallende, doorschijnende kleuren waren ook het ideale materiaal om kenmerkende verlichting door het hele jacht te realiseren. De veelzijdigheid van Corian® stelde de ontwerper in staat een ontwerp te creëren wat samenhangend en consistent is dat onmogelijk zou zijn geweest met materiaal dat niet thermisch gevormd kon worden. Corian® kan in vrijwel elke vorm worden gevormd, waarbij de ontwerper alleen wordt beperkt door zijn eigen verbeeldingskracht!

                           

Luxe superjacht Corian Glacier White en White OnyxLuxe superjacht Corian Glacier White en White Onyx

                     

Luxe superjacht Corian Glacier White en White OnyxLuxe superjacht Corian Glacier White en White Onyx

 

Het ontwerp van jachten vormt een unieke uitdaging omdat het een zowel functionaliteit als luxe vereist. Het belang van stabiliteit en duurzaamheid bij het ontwerpen van jachten kan niet genoeg worden benadrukt, aangezien de buitenomgeving en de zoutrijke omstandigheden materialen van de hoogste kwaliteit vereisen. De gebruikte Corian® producten zijn UV-stabiel, essentieel voor het zeilen in de zomer, en bestand tegen de barre omstandigheden op zee. Voor dit project werd voor Corian® gekozen omdat het het enige materiaal op de markt is wat dat deze praktische functie kan bereiken, zonder afbreuk te doen aan stijl.

          

Projectinformatie

Realisatie Thermoform Fabricators
Materialen Corian® Glacier White en White Onyx
Architect/ontwerper Misha Merzliakov Yacht Design
Fotografie Damien Bredberg

Producten in dit project

                             

Sander Roos

Verkoop binnendienst


Wil je deze blog delen?