Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Beuken multiplex B/BB

De productie van beuken multiplex vindt voornamelijk plaats in Oost-Europa. Vooral de hoge hardheid van het beukenhout is kenmerkend. Onze beuken multiplex is verkrijgbaar in 10, 18, 25 en 40 mm met de afmeting 250 x 125 cm. Beuken multiplex kan niet buiten worden toegepast. 

Bekijk diktes, afmetingen en specificaties

Geur- en smaakloos multiplex

De platen worden vooral gebruikt voor decoratieve toepassingen, meubels, werkbladen en bureaubladen. Aangezien beukenhout geen smaak of geur afgeeft is deze plaat zeer geschikt voor meubilair, speelgoed en gebruik in de voedingsindustrie.

B/BB kwaliteit: Geschikt voor blank lakwerk

Onze beuken multiplex beschikt over de B/BB-kwaliteit. Dit betekent dat deze multiplexsoort kwalitatief zeer sterk is. B is de best mogelijk kwaliteit. Het houdt in dat deze zijde ongevoegd en geschuurd is en geen proppen bevat. Het is geschikt voor blank lakwerk. 

BB is grotendeels ongevoegd en geschuurd, maar mag gerepareerd worden met proppen. Er zullen slechts enkele kleine kwastjes, splitjes of kopscheurtjes inzitten. Hierdoor is het zeer geschikt voor schilder- en fineerwerk en het beplakken met HPL, maar niet voor blank lak- of schilderwerk. 

Er zijn meerdere multiplex beschikbaar met deze kwaliteit dekfineren. Benieuwd welke? Bekijk dan het volledige assortiment multiplex.

Verder naar de producten

Eigenschappen beuken multiplex

  • Diktes: 10, 18, 25 en 40 mm
  • Afmeting: 250 x 125 cm
  • Oost-Europees hout
  • Hoge hardheid
  • Lage duurzaamheidsklasse
  • Enkel geschikt voor binnengebruik
  • Geur- en smaakloos
  • Geschikt voor beplakken met HPL en fineer

Vraag gratis stalen aan

Meerdere multiplex soorten

Naast beuken multiplex heeft Leeuwerik een uitgebreid assortiment aan constructieve multiplex. Op zoek naar een andere soort, zoals vuren, berken of okoumé? Bekijk dan het constructieve overzicht.

Bekijk al onze multiplex

Beuken multiplex producten

Goed te weten

Grijp niet mis

Leeuwerik houdt meer dan 3.000 producten voor u op voorraad. Dat maakt de kans dat u mis pakt heel klein. 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×