Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Ellioti pine tand en groef

Ellioti pine multiplex is opgebouwd uit kruislinks verlijmde fineren. Ellioti pine multiplex is hoofdzakelijk afkomstig van Braziliaanse plantages en is een houtsoort met gunstige sterkte eigenschappen.


Toepassingen Ellioti pine

Dit Braziliaanse constructie multiplex is exterieur verlijmd, maar is met name geschikt voor interieur toepassingen. Hierbij valt te denken aan vloeren, wanden, daken, afscheidingen en verpakkingen.

Ellioti pine C+/C met tand & groef

Ellioti pine C+/C met tand & groef product variaties

Ellioti pine constructie multiplex producten

Goed te weten

Zagen zonder problemen

Het bewerken van plaatmateriaal moet met goed en scherp gereedschap gebeuren. Gebruik voor het zagen een fijngetande handzaag, met minimaal 7 tanden per inch (25 mm) of een fijngetand hardmetalen cirkelzaagblad. Laat bij het gebruik van een handcirkelzaag de tanden 10 tot 15 mm door het plaatoppervlak steken.

Let er op dat bij het zagen de plaat goed ondersteund is. Bij een slechte ondersteuning gaat de plaat door het zagen trillen waardoor de kans groot is dat er spaanders of splinters uitbreken.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×