Tand en groef Radiata Pine MultiplexTand en groef Radiata Pine Multiplex

Tand en groef constructie multiplex

Tand en groef constructie multiplex is opgebouwd uit kruislings verlijmde fineerlagen en heeft een tand en groef aan lange zijde. De multiplex platen bevestig je door deze verbinding eenvoudig met elkaar, waardoor je een stevig en sterk geheel creëert. Tand en groef constructie multiplex is bij Leeuwerik verkrijgbaar in verschillende houtsoorten: Ellioti Pine, Radiata Pine, Fins Vuren en Ultraply. Deze zijn alle vier verkrijgbaar in diverse kwaliteiten en maatvoeringen. Onze productspecialisten helpen je graag te bepalen welke multiplex voor jouw toepassing het meest geschikt is.

 

Veelgebruikte toepassingen voor tand en groef constructie multiplex

Tand en groef constructie multiplex is voor een groot aantal toepassingen het geschikte materiaal. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Vloeren
  • Daken
  • Wanden
  • Bouwplaats afscheidingen

 

Tand en groef constructie multiplex nodig?

Het bestellen van tand en groef constructie multiplex doe je eenvoudig in onze webshop. Bekijk de verschillende mogelijkheden en bestel vervolgens het materiaal van jouw keuze. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.