Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

MDF Medite, topper uit ons MDF assortiment

MDF Medite is één van de toppers uit ons MDF assortiment. Uniek aan Medite is dat het altijd uit dezelfde FSC® 'pine'houtsoorten wordt geproduceerd. Hierdoor heeft Medite een uniforme lichte kleur. Medite is uniek in zijn opbouw dankzij de meerlagen-techniek. 

Toepassen MDF Medite vochtwerend en brandvertragend

De platen zijn bijzonder geschikt voor meubeltoepassingen en lakwerk. Dankzij de zeer fijne vezelstructuur heeft Medite een superieur oppervlak, direct geschikt om te lakken. MDF Medite is in vele  maten en kwaliteiten verkrijgbaar. Mdf Medite voldoet aan de CARB1 norm voor verlijming. 

Andere diktes en afmetingen op aanvraag.

Verder naar de producten

Eigenschappen MDF medite 

  • FSC® gecertificeerd 
  • Voldoet aan CARB1 norm voor verlijming
  • Geschikt voor meubeltoepassingen en lakwerk

Vraag stalen aan

Het belang van brandklasse

Onderstaand een voorbeeld van hoe belangrijk het effect van een goede brandklasse is bij een simpele brand in een prullenbak die is nagebootst. 

Deze video is gemaakt door MDF Medite.

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×