De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Medite

                                       

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Medite MDFMedite MDF

Medite

Medite is één van de toppers uit het MDF assortiment van Leeuwerik. MDF van Medite is uit meerdere lagen opgebouwd en heeft het meest gesloten oppervlak met een zeer fijne gelijkmatige vezelstructuur. Van origine is Medite gemaakt om af te lakken. Medite bestaat uit 100% dezelfde grondstoffen, het is afkomstig van één bron en altijd FSC® gecertificeerd. Consistent gezien is MDF van Medite het meest betrouwbare MDF. MDF Medite is verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Bekijk hieronder een video van het productieprocess van MDF Medite:

 

 

Veelgebruikte toepassingen van Medite

MDF van Medite is verkrijgbaar in diverse varianten en wordt onder andere toegepast in:

  • Kasten
  • Meubels
  • Keukens
  • Deuren
  • Tafels
  • Aftimmeringen

 

Medite MDF Medite MDF

 

Unieke eigenschappen van Medite

Medite staat bekend om de superieure kwaliteit en heeft een zeer gesloten oppervlak. Daarnaast is MDF van Medite consistent gezien het meest betrouwbare MDF. Het bestaat uit 100% dezelfde grondstoffen.

 
Medite specialiteiten

MDF Medite is ook verkrijgbaar in vochtwerende en brandvertragende kwaliteit. Dezelfde eigenschappen en topkwaliteit die je gewend bent, maar dan met een extra eigenschap. Bekijk hieronder een video over vochtwerend MDF van Medite:

 

 

Wil je meer weten over brandvertragend MDF van Medite? bekijk dan de video hieronder:

 

 

Bestel MDF Medite in onze webshop

Wil jij deze topper uit ons MDF assortiment bestellen? Kies het formaat en de dikte die jij nodig hebt en plaats je bestelling eenvoudig in onze webshop. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur je bestelling aan ons doorgeeft, komen wij deze de volgende werkdag al leveren.