Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Populieren multiplex, stabiel, vlak en licht

Populieren multiplex wordt gebruikt voor timmerwerk in de binnenafbouw en interieurbouw. Zagen, boren, frezen, schuren en lijmen is mogelijk zonder problemen, evenals schroeven en spijkeren. Populieren multiplex staat bekend als een vlakke en stabiele plaat, met een zeer licht gewicht van ca. 450 kg/m3.

Ook is populieren multiplex eenvoudig te schilderen, beitsen of te beplakken met HPL of fineer zonder speciale voorzorgsmaatregelen. Vraag een staal aan en ontdek het zelf!

VRAAG een staal aan

Populieren multiplex kant-en-klaar met HPL en wit gegrond

Wij hebben ook standaard populieren multiplex beplakt met witte HPL of wit gegrond beschikbaar. Direct klaar om toe te passen.

Populieren met HPL Populieren wit gegrond

TERUG NAAR DE POPULIEREN OVERZICHTSPAGINA

Nieuw! Stabiply Light lichtgewicht

Sinds kort hebben wij het nieuwe Stabiply Light in ons assortiment. Dit is een nieuwe houtsoort met het extreem lichte gewicht van slechts 350 kg/m3

Meer informatie

Populieren multiplex - maten, diktes en kwaliteit

Populieren multiplex producten

Goed te weten

Opslaan van plaatmaterialen

Opslag dient plaats te vinden op een droge en vlakke ondergrond in een ruimte waar weer en wind geen invloed hebben op het plaatmateriaal. Als men de platen op balkjes legt dan een h.o.h. afstand van 600 mm aanhouden en de platen niet hoger dan 1,00 m opstapelen.

Stapelt men meerdere pakketten op elkaar dan moeten de balkjes recht boven elkaar gestapeld worden. Doet men dit niet dan loopt men kans dat de platen gaan doorbuigen en krom gaan staan, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×