Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Radiata pine constructie multiplex

Radiata pine constructie multiplex is opgebouwd uit kruislinks verlijmde fineren. Radiata pine constructie multiplex is  afkomstig van Chileense plantages en is een houtsoort met gunstige sterkte-eigenschappen.


Toepassingen Radiata pine

Dit Chileense constructie multiplex is exterieur verlijmd, maar is met name geschikt voor interieur toepassingen. Hierbij valt te denken aan vloeren, wanden, daken, afscheidingen en verpakkingen. Kenmerkend voor Chileens Radiata pine is dat de fineren weinig gebreken vertonen, waardoor een mooi en egaal oppervlak ontstaat.

Radiata pine tand & groef

Radiata pine tand & groef product variaties

Goed te weten

Tand en groef platen monteren

Bij bevestiging van tand en groef multiplex op vloeren worden schroeven aanbevolen. De platen worden in halfsteens verband op de balken aangebracht. Waarbij de richting van de plaat met de grootste sterkte eigenschappen haaks op de balklaag komt.

Multiplex heeft de grootste sterkte eigenschappen in de nerfrichting van het dekfineer. Let er op dat de dwarsnaden altijd door een balk ondersteund worden. De platen niet te stijf aandrukken. Langs de randen, bijvoorbeeld onder de plint, 10 mm ruimte aanhouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×