Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian heeft alles voor de badkamer. Naast de collectie wastafels zijn er ook een aantal stijlvolle baden en douchebakken te verkrijgen. Deze kunnen naadloos met elkaar verbonden worden. 

Corian® baden

Corian® heeft drie unieke modellen, waarvan één vrijstaand model. De Delight baden zijn een garantie voor een elegante en stijlvolle badkamer.

Bekijk de Corian® baden

Corian® douchebakken

Er zijn twee verschillende douchebakken in de Corian®-collectie. Beide modellen zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. De herkenbare strakke en elegante vormen van Corian® zorgen voor een stijlvolle badkamer. 

Bekijk de Corian® douchebakken

Verder naar de producten

Eigenschappen

  • Voor een elegante badkamer
  • Baden zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen
  • Douchebakken zijn verkrijgbaar in twee modellen met verschillende afmetingen  

Vraag meer informatie aan

Corian® baden en douchebakken producten

Meer over solid surfaces

Solid surfaces hebben unieke bewerkingsmogelijkheden. De meest bijzondere is naadloos verlijmen waarbij verschillende elementen aan elkaar verbonden kunnen worden. Onder invloed van hitte kunnen de solid surface onderdelen vervormd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Meer over solid surfaces 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×