Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Sinds 2016 heeft Corian® de douchebakken Smart & Casual in het assortiment. Deze elegante en stijlvolle collecties sluiten aan op de producten die we al van Corian® kennen. 

De Smart douchebakkken zijn verkrijgbaar in de kleur Glacier White. De Casual-vormen hebben de unieke Casual White kleur. Deze kleur lijkt sterk op Glacier White. Een ander verschil tussen de Casual en Smart collectie is het aflopende gedeelte. De Casual douchebakken zijn vrijwel volledig aflopend richting de afvoer. De Smart douchebakken slechts gedeeltelijk waardoor het niet-aflopende gedeelte bewerkbaar is. Meer informatie daarover is te vinden in de technische tekeningen. 

De douchebakken zijn verkrijgbaar in een breedte van 800 mm en 900 mm. De lengte van de Smart-collectie kan variëren tussen 1200 mm en 2000 mm. Bij de Casual-collectie varieert de lengte tussen 800 mm en 1400 mm. 

Corian® - Douchebakken

Corian® - Douchebakken product variaties

Corian® baden en douchebakken producten

Meer over solid surfaces

Solid surfaces hebben unieke bewerkingsmogelijkheden. De meest bijzondere is naadloos verlijmen waarbij verschillende elementen aan elkaar verbonden kunnen worden. Onder invloed van hitte kunnen de solid surface onderdelen vervormd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Meer over solid surfaces 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×