Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Arpa SOLID is in de breedte en in de diepte zeer uitgebreid. De Italiaanse creativiteit is overal in deze collectie terug te zien. Wat Arpa SOLID interessant maakt zijn de oppervlaktestructuren. 8 bijzondere structuren sieren het assortiment van Arpa SOLID.

Een uitgebreid kleurenpallet

Arpa SOLID is verkrijgbaar in 257 spraakmakende decors en structuren. Deze loopt gelijkt met Arpa For You. Arpa SOLID blinkt uit in kernkleur. Er is keuze uit 100 verschillende kleurkernen. 12 van deze kleurkernen zijn verkrijgbaar met matchende decorlaag. Deze compactpanelen zijn dus door en door tot in de kern gekleurd.

Bacterie blocker Silverlam

Op aanvraag kan Arpa SOLID voorzien worden van Silverlam. Een bacterie blocker die schadelijke bacteriën zoals MRSA en E-Coli binnen 24 uur met 99,9% laat afnemen. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in zorginstellingen of waar een goede hygiëne een belangrijke eis is.

Interesse?

Geïnteresseerd in dit Italiaanse product van hoge kwaliteit? Vraag dan gratis stalen aan!

Vraag stalen aan

Nieuw! Arpa Losa, de structuur van leisteen

Geïnspireerd door de structuur van leisteen. Haal het gevoel van buiten naar binnen. Deze structuur kent maar liefst 12 verschillende diepteniveaus. Hierdoor wordt de structuur van natuursteen één op één nagemaakt. Verkrijgbaar in Arpa SOLID, maar ook in HPL.

Meer informatie

Verder naar de producten

Eigenschappen Arpa Solid

  • Eenvoudig schoon te maken
  • Kraswerend
  • Hygiënisch
  • Constructief toepasbaar
  • Verkrijgbaar met Euroklasse B (brandvertragend)
  • Stevig en robuust
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Arpa SOLID producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×