In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Arpa

        

Producten 1-24 van 130

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Arpa HPLArpa HPL

Arpa

Arpa is een Italiaans merk. Zij produceren HPL en compactplaten in verschillende decors. Die Italiaanse finesse is zeker terug te zien in de collectie van Arpa die volop inspiratie biedt voor design en architectuur. Met Arpa haal je het Italiaanse design en de creativiteit in huis.

 

Veelgebruikte toepassingen van Arpa

De Arpa collectie is veelzijdig en kan onder andere toegepast worden in:

  • Keukens
  • Kleine meubels
  • Kasten

 

Arpa HPLArpa HPL

 

Unieke eigenschappen van Arpa

Wat Arpa uniek maakt, is de creatieve decorcollectie met unieke en bijzondere decors en structuren. Het Italiaanse design is duidelijk in deze collectie terug te zien. Daarnaast is Arpa met de Arpa BLOOM collectie een van de duurzaamste producenten. 

 
Arpa specialiteiten

De collectie van Arpa is veelzijdig te noemen. Denk bijvoorbeeld aan diverse HPL collecties die stuk voor stuk zijn opgebouwd uit een brede range aan kleuren en structuren. Ga je voor de vele mogelijkheden van Arpa Stock collection of de Arpa General collection of haal je de beleving van leisteen in huis met Arpa Losa HPL?  Ook de Arpa Solid collectie is in de breedte en de diepte zeer uitgebreid. Deze collectie blinkt uit in kernkleur. Twaalf van de 100 verschillende kleurkernen zijn verkrijgbaar met matchende decorlaag. Ook voor Arpa backingboard kun je bij ons terecht.

 

Arpa HPLArpa HPL

 

Online eenvoudig je Arpa bestelling plaatsen

Voor welke collectie van Arpa je ook kiest, je kunt je bestelling eenvoudig plaatsen in onze webshop. Plaats jij je bestelling voor 17.00 uur? Indien op voorraad komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren. Zo heb je altijd jouw materialen op tijd in huis.

 

Projecten met Arpa