Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik biedt de nieuwe collectie baden van Corian® aan. Transformeer de badkamer naar een prachtige oase van welzijn en verfijning. De duurzame, hygiënische en functionele Corian® Delight baden, zowel aanpasbaar als kant-en-klaar verkrijgbaar, bieden de ultieme balans tussen uitstekende technische prestaties en zintuigelijke en esthetische uitmuntendheid. 

Houd bij het vrijstaand bad rekening dat u 13 centimer extra ruimte nodig heeft onder het bad. Bekijk daarvoor de technische tekening.

Technische tekening vrijstaand model

Terug naar de Corian® overzichtspagina

Corian® - Baden en douchebakken

Corian® - Baden en douchebakken product variaties

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×