Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Gemelamineerde spaanplaat en MDF, snel en makkelijk toe te passen

Gemelamineerde spaanplaat en MDF is zeer populair in de hedendaagse interieurbouw. Je ziet het in vele maten en kleuren. Het is een MDF of spaanplaat met een decorlaag. Deze zijn direct klaar voor montage. In ons assortiment hebben wij verschillende topmerken opgenomen.

Onze topmerken

Toepassingen van gemelamineerde spaanplaat en MDF

Het gebruik van gemelamineerde spaanplaat en MDF is eenvoudig en prijsgunstig. Omdat de platen al van een decorlaag zijn voorzien, kunnen ze meteen op maat worden gemaakt en gemonteerd worden. Ze kunnen eventueel ook nog worden afgewerkt met een kantenband. Gemelamineerde platen zijn geschikt voor verticale toepassingen zoals kasten, afscheidingen en keukendeurtjes en beperkt horizontaal gebruik in meubels.

Polyrey Panoprey

Een bekend en kwalitatief hoogwaardig merk is Polyrey Panoprey. Het oppervlak is waterdicht en zeer goed bestand tegen krassen en vlekken. Daardoor is het eenvoudig schoon te maken en ook bestand tegen chemische stoffen en huishoudproducten. Polyrey Panoprey is door de IANESCO goedgekeurd voor contact met levensmiddelen en hygiënisch te gebruiken.

Meer over Polyrey Panoprey

Polyrey Panoprey

Thermopal

Thermopal is een zeer bekend merk van Pfleiderer en heeft vele verschillende soorten spaanplaten en MDF waar de kwalitatief hoogwaardige decorlaag op verwerkt kan worden. Dit merk is voornamelijk bekend om de DST (Decor – Struktur – Träger) collectie. Verschillende decoren kunnen met structuren en dragers gecombineerd worden om een unieke plaat te creëren.

Meer over Thermopal

Thermopal melamine

Alouette

Leeuwerik heeft een exclusieve collectie gemelamineerde MDF met hoogglans en matte afwerking, Alouette Puur gloss en Puur mat. Deze structuren zijn door een gepatenteerde techniek gemaakt. Hierdoor zijn de platen ook kras- en uv-bestendig. In de hoogglans is er naast puur gloss ook nog ultragloss. Deze panelen hebben beiden een ongekend hoge glansgraad. 

Meer over Alouette Puur Gloss

Alouette Ultragloss

Kleurkoppeling met HPL

Vaak zie je in een interieur dat gemelamineerde platen gecombineerd worden toegepast met HPL. Daarom is het in het geval Polyrey Panoprey en Thermopal zeer fijn dat deze in kleurkoppeling verkrijgbaar zijn met een HPL merk. Polyrey heeft ook een HPL collectie en Thermopal is in kleurkoppeling verkrijgbaar met Duropal. Hierdoor kunt u eindeloos in een interieur combineren.

Meer over Duropal Meer over Polyrey HPL

 

Thermopal en Duropal

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×