Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Gemelamineerde spaanplaat en MDF, snel en makkelijk toe te passen

Onsterfelijk in de interieurbouw! Gemelamineerde spaanplaat en mdf is direct klaar voor montage en in grote hoeveelheden uit voorraad leverbaar. Leeuwerik kan als full-service leverancier voorzien in verschillende topmerken die ook verkrijgbaar zijn in HPL.

Onze topmerken

Toepassingen van gemelamineerde spaanplaat en MDF

Gemelamineerde spaanplaat en MDF kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Het wordt voornamelijk voor verticale toepassingen in kasten, keukens en afscheidingen gebruikt. Voor horizontaal gebruik adviseren wij HPL. Deze is in veel gevallen in kleurkoppeling met gemelamineerd plaatmateriaal verkrijgbaar.

Polyrey Panoprey

Een garantie voor stijl. De designs van Polyrey Panoprey zijn gebaseerd op de laatste trends en brengen een interieur tot leven. Dit Franse merk werkt nauw samen met ontwerpers en designers voor de perfecte collectie. Dé onderscheidende factor is de actief bacteriedodende Sanitized behandeling die standaard op alle panelen is toegepast. Hierdoor is het zeer geschikt voor openbare en hygiënische ruimtes.

Meer over Polyrey Panoprey

Polyrey Panoprey

Thermopal

Thermopal is een bekend merk van topkwaliteit. Een levendige collectie die zich voortdurend ontwikkeld. Van Scandinavisch houtdesign tot frisse unikleuren, maar ook bijzonder steendecoren. Altijd gecombineerd met een bijzonder structuur. Een uitgebreide collectie van 300 decoren staat tot uw beschikking. Dit Duitse merk garandeert panelen van topkwaliteit met een prachtig design.

Meer over Thermopal

Thermopal melamine

Alouette

Leeuwerik heeft een exclusieve collectie gemelamineerde MDF met hoogglans en matte afwerking, Alouette Puur gloss en Puur mat. Deze structuren zijn door een gepatenteerde techniek gemaakt. Hierdoor zijn de platen ook kras- en uv-bestendig. In de hoogglans is er naast puur gloss ook nog ultragloss. Deze panelen hebben beiden een ongekend hoge glansgraad. 

Meer over Alouette Puur Gloss

Alouette Ultragloss

Kleurkoppeling met HPL

Hou vrijheid in je ontwerp met de kleurkoppeling van Polyrey Panoprey met HPL en Thermopal met Duropal. Beide collecties hebben meer dan 150 designs die direct in HPL of melamine verkrijgbaar zijn. Design er op los met Polyrey en Thermopal en ontwikkel een interieur waar u en uw klant blij van worden.

Meer over Duropal Meer over Polyrey HPL

 

Thermopal en Duropal

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×