De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

PrimeBoard

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Thermopal Primeboard XTreme mat (XT) Thermopal Primeboard XTreme mat (XT)

PrimeBoard

PrimeBoard van Thermopal heeft een gelakt oppervlak. PrimeBoard zijn gemelamineerde platen voorzien van een aantal laklagen. De lakbewerking is verkrijgbaar in XTreme Hoogglans en XTreme Matt. Primeboard XTreme Hoogglans (XG) heeft de perfecte spiegelglans. PrimeBoard XTreme Matt (XT) is zowel actueel als tijdloos. Het matte oppervlak zorgt voor een fluweelzacht gevoel, nodigt uit tot aanraken en is anti-fingerprint. De meerlaagse laktechniek van Thermopal PrimeBoard garandeert een hoge kleurstabiliteit en uitstekende materiaaleigenschappen voor een probleemloze verwerking.

PrimeBoard is daarnaast ook een verantwoorde keuze. PrimeBoard is net zoals DecoBoard erkend als Cradle to Cradle Certified™ Bronze. Dit certificaat toont aan dat dit circulaire, veilige en op een verantwoorde manier geproduceerde materialen zijn.

 

Veelgebruikte toepassingen van PrimeBoard

Enkele veelgebruikte toepassingen van PrimeBoard zijn:

  • Meubels
  • Keukenfronten
  • Badkamermeubels
  • Balies

 

Thermopal Primeboard XTreme Hoogglans

 

Bestel het bijzondere PrimeBoard eenvoudig online

Met PrimeBoard ben je verzekerd van een prachtig product in een hoogglans of matte afwerking. Dit gelakt materiaal bestel je eenvoudig in onze webshop. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd!