Interior Design & Styling

Leeuwerik en de Interior Design & Styling opleiding van Saxion Hogeschool zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Regelmatig organiseren wij verschillende Leeuwerik Academies bij jullie op school of bij ons op de zaak om zo de professionals van de toekomst de juiste kennis en vaardigheden mee te geven! Als distributeur van een zeer uitgebreid assortiment aan bijzondere materialen vinden wij dat we een belangrijke rol hebben in de voorlichting hiervan. Met de Leeuwerik Academy leer en ervaar je in verschillende praktische workshops alle eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van onze materialen.

 

Vraag de online versie van de Module Basismaterialen aan!

Heb je de Leeuwerik Academy Basismaterialen gevolgd en wil je alles nog eens rustig teruglezen? Vraag dan de online versie van de module Basismaterialen aan en kom alles te weten over de verschillende basismaterialen. Welke basismaterialen zijn er? Welk materiaal is het meest geschikt voor mijn toepassing? En hoe zijn de verschillende houtsoorten te herkennen? Allemaal vragen die beantwoord worden in deze module!

 


Vraag de online versie van de Module Fineer aan!

Heb je de Leeuwerik Academy Fineer gevolgd en wil je alles nog eens rustig teruglezen? Vraag dan de online versie van de module Fineer aan en kom alles te weten over fineer. Wat is fineer? Welke snijwijzen en voegwijzen zijn er? Welke kwaliteiten kan fineer hebben? Dit en meer lees je allemaal in deze module!