De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Paperstone

Paperstone keuken Paperstone keuken

 

PaperStone® is zo hard als steen maar toch gemaakt van papier. De producten van PaperStone® zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, waaronder gerecycled 100% FSC-gecertificeerd papier en karton en een fenolische hars genaamd PetroFree™. Het papier wordt verzadigd met de gepigmenteerde, petroleumvrije, natuurlijke hars en onder hitte en druk geperst tot een steenharde plaat. 

PaperStone® is toegewijd aan het minimaliseren van afval en het verminderen van de ecologische voetafdruk en daarom worden alle producten geproduceerd met het oog op duurzaamheid. De producten van PaperStone® zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar dus ook milieuvriendelijk en duurzaam, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor bewuste consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten die het milieu niet schaden. 

PaperStone® biedt een breed assortiment aan duurzame producten die onderverdeeld zijn in twee prachtige collecties: de Solid Color collectie en de Designer collectie.

Meer weten? neem dan contact met ons op via onderstaande button.

     

Paperstone interieur Paperstone interieur

 

Veelgebruikte toepassingen van PaperStone®

De verschillende toepassingen van PaperStone® vind je onderstaand en kunnen worden gedownload in PDF-formaat:  

       

Unieke eigenschappen van PaperStone®

PaperStone® is niet alleen een prachtig en natuurlijk materiaal, maar het is tevens een materiaal met geavanceerde technologische eigenschappen. Het kan temperaturen tot 180°C weerstaan zonder dat er oppervlakkige veranderingen optreden. Bovendien is het materiaal 100% waterafstotend, NSF gecertificeerd voor contact met voedingsmiddelen en zowel ecologisch als niet-giftig.    

 

Paperstone keukenblad Paperstone keukenblad

 

Specialiteiten van PaperStone®

PaperStone® beschikt over een breed aanbod aan kleuren verdeeld over twee collecties:

Solid Color

De Solid Color collectie van PaperStone® bestaat uit 7 kleuren. Elke plaat ziet er over de hele dikte solide en homogeen uit.

 

Cabernet

Chocolate

Denim

Gunmetal

     

Leather

Sienna

Slate

 

Designer Series

De Designer collectie bestaat uit 6 kleuren en is wat lichter van kleur dan de Solid Color collectie. De panelen zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Dit geeft een uniek en visueel aantrekkelijk kenmerk wat ideaal is voor toonaangevende ontwerpen.

 

Azure

Charcoal

Graphite

Pewter

Sand

Honey