In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

PaperStone

      

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Paperstone keukenPaperstone keuken

 

PaperStone® is zo hard als steen maar toch gemaakt van papier. De producten van PaperStone® zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, waaronder gerecycled 100% FSC-gecertificeerd papier en karton en een fenolische hars genaamd PetroFree™. Het papier wordt verzadigd met de gepigmenteerde, petroleumvrije, natuurlijke hars en onder hitte en druk geperst tot een steenharde plaat. 

PaperStone® is toegewijd aan het minimaliseren van afval en het verminderen van de ecologische voetafdruk en daarom worden alle producten geproduceerd met het oog op duurzaamheid. De producten van PaperStone® zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar dus ook milieuvriendelijk en duurzaam, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor bewuste consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten die het milieu niet schaden. 

PaperStone® biedt een breed assortiment aan duurzame producten die onderverdeeld zijn in twee prachtige collecties: de Solid Color collectie en de Designer collectie.

Meer weten? neem dan contact met ons op of vraag stalen aan via onderstaande buttons.

     

Paperstone interieurPaperstone interieur

 

PaperStone® is groener dan groen

Naast de FSC®-certificering draagt PaperStone® bij aan een LEED certificering. De certificering is een wereldwijd erkend symbool van duurzaamheid en heeft betrekking op het hele bouwproject. Wil jij dat jouw project of interieur bijdraagt aan de hoogst mogelijke LEED-punten? PaperStone® kan je daarbij helpen! Daarnaast voldoet PaperStone® aan de hoogste milieunormen van de Rainforest Alliance™. Dit is een keurmerk voor eerlijke handel en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. De Rainforest Alliance™ zet zich ook in voor natuurbehoud en betere sociale omstandigheden in landbouw en bosbouw.   

 

Veelgebruikte toepassingen van PaperStone®

De verschillende toepassingen van PaperStone® kun je hieronder bekijken via de handige online brochures!

 

 

Unieke eigenschappen van PaperStone®

PaperStone® is niet alleen een prachtig en natuurlijk materiaal, maar het is tevens een materiaal met geavanceerde technologische eigenschappen. Het kan temperaturen tot 180°C weerstaan zonder dat er oppervlakkige veranderingen optreden. Bovendien is het materiaal 100% waterafstotend, NSF gecertificeerd voor contact met voedingsmiddelen en zowel ecologisch als niet-giftig.

    

Paperstone keukenbladPaperstone keukenblad

 

Specialiteiten van PaperStone®

PaperStone® beschikt over een breed aanbod aan kleuren verdeeld over twee collecties:

Solid Color

De Solid Color collectie van PaperStone® bestaat uit 8 kleuren. Elke plaat ziet er over de hele dikte solide en homogeen uit zoals je hieronder kunt zien.

 

PaperStone Solid ColorPaperStone Solid Color

     

Cabernet

Chocolate

Charcoal

Denim

     

Gunmetal

Leather

Sienna

Slate

 

Designer Series

De Designer collectie bestaat uit 5 kleuren en is wat lichter van kleur dan de Solid Color collectie. De panelen zijn opgebouwd uit verschillende lagen wat goed te zien is in onderstaande afbeelding. Dit geeft een uniek en visueel aantrekkelijk kenmerk wat ideaal is voor toonaangevende ontwerpen.

 

PaperStone Designer Series gelaagdheidPaperStone Designer Series gelaagdheid

     

Azure

Graphite

Honey

Pewter

Sand

 

Bekijk nu de PaperStone® informatiegids!

Bekijk hieronder de catalogus van PaperStone® en laat je inspireren!

 

 

Ontdek meer over PaperStone®

Wil je meer weten over de kleuren of de mogelijkheden van PaperStone®? Neem dan contact met ons op of vraag stalen aan! 

 

Online PaperStone® bestellen

Voor het bestellen van Paperstone® kun je uitstekend in onze webshop terecht. Plaats eenvoudig je bestelling en wij gaan voor je aan de slag. Mocht je nog vragen hebben of graag advies ontvangen bij het maken van je keuze, neem dan contact op. Wij helpen je graag!