De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Shinnoki

             

Producten 1-24 van 112

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Shinnoki tv meubel Shinnoki tv meubel

Shinnoki

Shinnoki is een bijzondere collectie op het gebied van fineer. Shinnoki brengt de charme en het karakter van massief hout en is direct klaar voor verwerking. De gefineerde panelen zijn met speciale beits gekleurd en gelakt en hebben geen verdere behandeling nodig. Zagen, afbanden en monteren. Shinnoki bespaart je veel arbeid en garandeert nog steeds de authentieke look en feel met de gepatenteerde mixmatch techniek. Het fineerhout wordt met deze techniek uit verschillende bomen samengesteld. Hierdoor zie je de wisselende snij- en voegwijzen goed terug. De panelen benadrukken het uiterlijk van massief hout. Shinnoki bestaat uit twee collecties, Shinnoki 3.0 en 4.0. En is bij Leeuwerik verkrijgbaar in gefineerd plaatmateriaal, HPL met fineer, fineerband en ABS band.

 

Veelgebruikte toepassingen van Shinnoki

Enkele veelgebruikte toepassingen van Shinnoki zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Winkelinrichting
  • Hotelinrichting

 

Shinnoki slaapkamerShinnoki slaapkamer

 

Unieke eigenschappen van Shinnoki

Wat de collecties van Shinnoki bijzonder maakt, zijn dat de producten kant-en-klaar voor gebruik zijn. De gefineerde panelen zijn gebeitst en gelakt en hebben geen verdere behandeling meer nodig. Daarnaast zijn alle Shinnoki decoren door het unieke productieproces consistent in uiterlijk. De nieuwe, verbeterde (new enhanced) Shinnoki 4.0 heeft ook nieuwe unieke eigenschappen zoals de krasbestendigheid, de finishing touch en bescherming tegen vloeistoffen. 

 
Specialiteiten van Shinnoki

De 4 kleurenthema’s van Shinnoki 3.0 bieden een divers assortiment met 16 bijzondere decoren, waaronder 7 eikendecoren. Shinnoki 4.0 is verkrijgbaar in 18 verschillende looks. Of je nu op zoek bent naar rustige lichte fineren, donkere elegante kleuren of juist het warme gevoel van donkerbruin hout, Shinnoki biedt het geschikte decor.

 

Shinnoki wand Shinnoki wand

 

Bekijk de Shinnoki collecties op groot formaat

Wil je de Shinnoki collecties op groot formaat zien? Dan nodigen wij je graag uit in onze Fineerstudio 'The Veneer', wat het inspiratiecentrum is voor architecten en ontwerpers. Vele houtsoorten zijn in deze studio op groot formaat te aanschouwen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte fineerlook. Weet je al welke look geschikt is voor jouw project? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop.

 

Shinnoki fineerShinnoki fineer

              

Projecten met Shinnoki