De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Acofelt

                           

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Acofelt

Acofelt is een collectie gerecycled akoestisch vilt. Acofelt is het meest duurzame PET-vilt op de markt! Met deze collectie heb je talloze mogelijkheden om iedere ruimte duurzaam en stijlvol in te richten in combinatie met een goede akoestiek. Deze akoestische platen zijn voor een groot deel gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Acofelt is 100% recyclebaar, bevat geen chemische componenten en is daarom zeer milieuvriendelijk. Ook is het vilt temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en met een brandklasse van B (EN 13501-1) zijn de platen ook veilig te gebruiken. Acofelt biedt veel mogelijkheden voor interieurontwerp. Zo is dit materiaal eenvoudig te verwerken als akoestische plafondplaten, geluiddempende scheidingswanden en akoestische wandpanelen. De Premium lijn biedt 11 mooie kleuren die allemaal geproduceerd zijn in Europa. De viltpanelen kun je volledig naar wens maken met opties zoals (contour) snijden en digitale bedrukkingen en ze zijn ook eenvoudig te installeren met de speciale montagekit voor Acofelt.

 

Veelgebruikte toepassingen van Acofelt

Veelgebruikte toepassingen van Acofelt zijn:

  • Wandafwerking
  • Akoestische elementen
  • Plafonddecoratie
  • Scheidingspanelen

 

Unieke eigenschappen van Acofelt

Acofelt vilt is een zacht maar stevig materiaal met geluidsabsorberende eigenschappen. Het vilt bevat geen chemische componenten, waardoor het zeer milieuvriendelijk is. De samenstelling is gemaakt van polyestervezels, wat grotendeels uit gerecyclede PET zoals flessen, jassen en maaltijdverpakkingen bestaat. Daarnaast is Acofelt makkelijk te verwerken, temperatuurbestendig (-30 tot 120 °C) en bestand tegen rot, schimmel en mijt.

 

Acofelt specialiteiten

Een specialiteit van Acofelt is de Premium lijn.

De Premium lijn

De Premium lijn van Acofelt wordt geproduceerd in Europa en is verkrijgbaar in 11 mooie kleuren. Dit vilt is het juiste materiaal voor wandafwerkingen of het realiseren van akoestische elementen.

 

Bestel Acofelt online

Overtuigd geraakt van het unieke product en de mogelijkheden van Acofelt? Dan plaats je eenvoudig en snel je bestelling in onze webshop. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen over dit unieke product? Neem dan contact met ons op.