De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Eurohout

          

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Eurohout vingerglas doorgaande lamelEurohout vingerglas doorgaande lamel

Eurohout

Leeuwerik heeft verschillende collecties massieve panelen in diverse houtsoorten van het merk Eurohout in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan eiken, berken, bamboe, kersen, etc. De massief verlijmde houten panelen van Eurohout zijn verkrijgbaar in doorgaande en vingerlas lamellen. Doorgaande lamellen zijn massieve panelen die uit lange stroken bestaan en niet onderbroken worden. Bij vingerlas lamellen worden de strookjes hout met een vingerlas techniek met elkaar verlijmd. Het uiterlijk lijkt op een halfsteensverband motief.

 

Veelgebruikte toepassingen van massief panelen van Eurohout

De massieve panelen van Eurohout hebben ontelbaar veel mogelijkheden om toegepast te worden. Enkele veelgebruikte toepassingen van de massieve panelen van Eurohout zijn:

  • Tafel- en werkbladen
  • Kasten
  • Meubilair

 

 

De panelen van Eurohout online bestellen

Wil je de echte authentieke look creëren met massieve panelen van Eurohout? Dan kun je uitstekend in onze webshop terecht, waar geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd. Zo zorgen wij ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.

 

Projecten met Eurohout