Homapal

                           

Producten 1-24 van 153

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Homapal HPLHomapal HPL

Homapal

Homapal is een HPL collectie met een echte metalen toplaag. Homapal wordt geproduceerd met een dun gerold folie gemaakt van koper, messing, aluminium of roestvrij staal. De oppervlakken krijgen door een speciaal proces van reliëfdruk een unieke textuur. Homapal is zeer bijzonder te noemen dankzij het grote aanbod metaaldecors gecombineerd met unieke kleuren en structuren. Zo vind je in het assortiment decors van koper, aluminium en messing, maar ook een magnetische collectie HPL. Dankzij deze grote collectie biedt Homapal talloze mogelijkheden voor creativiteit en maatwerk.   

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

      

Homapal HPLHomapal HPL

 

Veelgebruikte toepassingen van Homapal

Homapal is een uitstekende keuze om een bijzonder accent te geven aan jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan wanden in een van de metaaldecors.

 

Unieke eigenschappen van Homapal

Wat Homapal speciaal maakt, is dat deze collectie een echte metalen toplaag heeft. Hierdoor zijn de meest unieke en creatieve interieurontwerpen mogelijk. Deze decors van echt metaal worden gecombineerd met unieke kleuren en texturen.

        

Homapal HPLHomapal HPL

 

Homapal specialiteiten

Het assortiment van Homapal wordt opgedeeld in vijf collecties:

Metals – Elements

In deze collectie vind je de look van zuiver metaal. Koel, maar toch de eigenschap om warmte te brengen, vol energie en glanzend. Een perfecte collectie voor binnenruimtes met een uitstekende woonervaring. Van goud, zilver en brons tot koper en staal, vijf basiskleuren met een geborsteld oppervlak. Deze decors worden aangevuld met vijf tinten met typische metaaltexturen die een subtiel effect toevoegen.

Metals – Gestures

Deze collectie is perfect voor exclusieve, uitgesproken interieurontwerpen. Elk oppervlak is uniek en anders, alsof het gecreëerd is door de handen van een kunstenaar.

Metals – Perspectives

Levendig, spannend en fantasierijk zijn termen die deze collectie kenmerken. Decors die uit een andere wereld lijken te komen. Denk bijvoorbeeld aan organische gevormde of geometrische decors.

Metals – SRM (Scratch Resistant Matt)

In deze collectie vind je krasbestendige, matte oppervlakken met anti-fingerprint eigenschappen. Met deze collectie is het mogelijk om echt metaal op horizontale oppervlakken te gebruiken.

Magnetic & Boards

De Magnetic & Boards collectie van Homapal is HPL met een sterk magnetische ijzerfolie en write on oppervlakken. Combineer deze functionaliteiten met de mooie en praktische eigenschapen wat de panelen uit de Magnetic & Boards collectie zeer geschikt maken voor het realiseren van presentatiepanelen. De collectie is leverbaar in diverse kleuren waarvan er op de meeste decors geschreven kan worden met boardmarkers of krijt.  

 

Homapal HPLHomapal HPL

 

Kom meer te weten over Homapal

Ieder interieur geef je een bijzonder accent met de Homapal collectie. Benieuwd naar de verschillende decors? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je meer over deze collectie. Zelf alvast een kijkje nemen? Bekijk dan hieronder de Homapal brochure!     

 

 

Technische informatie Homapal

Voor meer technische informatie over Homapal, bekijk onderstaande datasheets: