Polyrey Monochrom

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Polyrey Monochrom HPL

Polyrey Monochrom HPL is in de kern gekleurd met door en door hetzelfde decor. Een perfecte collectie voor het vervaardigen van premium meubilair. De Polyrey Monochrom HPL collectie is in de kern gekleurd en verkrijgbaar in diverse oppervlaktestructuren. Ideaal voor het verwerken van de kanten, voor een massief effect.

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey Monochrom HPL

Polyrey Monochrom HPL is bijzonder geschikt voor het vervaardigen van een premium en uniek interieur. Het is geschikt voor horizontale en verticale oppervlakken met extreme belastingen. Enkele veelgebruikte toepassingen van Polyrey Monochrom HPL zijn:

  • Keukens en keukenbladen
  • Tafels
  • Kasten
  • Balies
  • Meubels

 

Unieke eigenschappen van Polyrey Monochrom HPL

Polyrey Monochrom HPL is zoals de gehele Polyrey collectie behandeld met een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen. Deze behandeling doodt 99,9% van de bacteriën, waardoor Polyrey Monochrom HPL zeer geschikt is om toe te passen in openbare ruimtes (zoals winkels, horecagelegenheden en ziekenhuizen) en particuliere keukens.

 

Bestel Polyrey Monochrom HPL eenvoudig online

Voor het bestellen van Polyrey Monochrom HPL kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk de verschillende mogelijkheden van deze inspirerende en stijlvolle collectie en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.