Stratus

                                   

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Stratus 

Stratus is een collectie decoratief plaatmateriaal die veel mogelijkheden biedt voor keukenontwerpen en tafelbladen. Stratus presenteert een assortiment voor keukens (keukenbladen, achterwanden en spatranden), ook wel Cucina genoemd en een assortiment voor tafelbladen (Tavolo). In deze collecties wordt stijl gecombineerd met gebruikersgemak en duurzaamheid. De oppervlakken zijn eenvoudig te installeren, antibacterieel en goedgekeurd voor contact met voedsel. Stratus is ook kras-, vocht-, schok- en hittebestendig, heeft een hoge slijtvastheid en is direct klaar voor verwerking. Dankzij de vele texturen en decors zijn er talloze mogelijkheden voor creativiteit en maatwerk.

 

Veelgebruikte toepassingen van Stratus

Enkele veelgebruikte toepassingen van Stratus zijn:

  • Keukenbladen
  • Spatranden
  • Achterwanden (splashbacks)
  • Tafelbladen

 

 

Unieke eigenschappen van Stratus

Wat Stratus uniek maakt, zijn de stijlvolle designs gecombineerd met technische eigenschappen. Zo zijn de oppervlakken kras-, vocht-, schok- en hittebestendig, antibacterieel en goedgekeurd voor contact met voedsel. Ook heeft het een hoge slijtvastheid en is het direct klaar voor verwerking.  

 

 

Stratus specialiteiten

Het assortiment van Stratus is opgedeeld in twee collecties: Cucina en Tavolo.

Cucina

In de Cucina collectie vind je werkbladen, opstanden en achterwanden (splashbacks).

Stratus – keukenbladen
In deze collectie vind je 12 mm compacte werkbladen in verschillende designs en texturen. Deze collectie is zeer geschikt voor veeleisende keukenomgevingen.

Stratus – spatranden
Met Stratus opstanden van 12 mm kun je jouw opstand matchen met het werkblad of juist een contrasterend design kiezen. Deze opstanden zijn een modern alternatief voor tegels en zijn bestand tegen voedsel- en watervlekken. Ze sluiten op een naadloze manier aan op het werkblad.

Stratus – achterwanden (splashbacks)
In de Stratus collectie vind je diverse splashbacks panelen om jouw ontwerp compleet te maken. Deze splashbacks zijn een duurzaam alternatief voor traditionele tegels en gemakkelijk te installeren. Met de vele designs kun je kiezen voor een decor dat aansluit op het werkblad of voor een contrasterende kleur.

 

Tavolo

Tavolo is een speciale collectie voor tafelbladen. De stijlvolle decors gecombineerd met de technische eigenschappen maken de mooiste ontwerpen mogelijk.

 

                       

                       

 

Bestel Stratus eenvoudig online

Wil jij Stratus toepassen in jouw project? Plaats dan eenvoudig jouw bestelling in onze webshop. Stratus wordt apart verpakt in folie geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten.

 

 

Kom meer te weten over Stratus

Wil je alvast meer informatie over Stratus? Bekijk dan zelf de Stratus brochure hieronder!