Thermopal

     

Producten 1-24 van 624

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Thermopal decorspaan en HPLThermopal decorspaan en HPL

Thermopal

Thermopal is een collectie gemelamineerde spaanplaat en MDF van Pfleiderer. Een van de uitblinkers in het ruime assortiment van Leeuwerik. Thermopal decorspaanplaat en MDF zijn de ideale decoratieve platen voor het maken van meubilair. Het kan worden gezaagd, geband, geboord en gefreesd tot een uniek meubel. Thermopal is in kleurkoppeling met Duropal HPL verkrijgbaar. Alle kleuren uit de kleurkoppelingscollectie hebben wij als Thermopal leverancier op voorraad en zijn door ons snel leverbaar. Thermopal is bij Leeuwerik verkrijgbaar als Thermopal gemelamineerd plaatmateriaal (DecoBoard), Thermopal gelakt plaatmateriaal en Thermopal kantenband.

 

Veelgebruikte toepassingen van Thermopal

Enkele veelgebruikte toepassingen van Thermopal zijn:

  • Maatmeubilair
  • Keukendeurtjes
  • Wand- en plafondafwerking

 

Thermopal decorspaan en HPLThermopal decorspaan en HPL

 

Unieke eigenschappen van Thermopal

Thermopal is in kleurkoppeling verkrijgbaar met Duropal HPL. Hetzelfde decor met dezelfde structuur. Met de uitgebreide decorcollectie en de verschillende oppervlaktestructuren kun je met Thermopal jouw projecten volledig naar wens realiseren. Thermopal is te bestellen in verschillende uitvoeringen, zoals brandvertragende en vochtwerende kwaliteit.

 
Specialiteiten van Thermopal

Een bijzondere collectie van Thermopal is PrimeBoard. PrimeBoard heeft een gelakt oppervlak. De lakbewerking is verkrijgbaar in XTreme Matt en XTreme Hoogglans. PrimeBoard is net als DecoBoard erkend als Cradle to Cradle Certified™ Bronze. Met dit Cradle to Cradle certificaat wordt aangetoond dat dit veilige, circulaire en op een verantwoorde manier geproduceerde materialen zijn.

 

Thermopal decorspaan en HPLThermopal decorspaan en HPL

 

Thermopal uit voorraad leverbaar

Wil je Thermopal toepassen in jouw project? Plaats dan eenvoudig je bestelling in onze webshop. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, komen wij het materiaal de volgende werkdag al leveren. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.

 

Projecten met Thermopal